98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca mostrarà en diversos actes el seu rebuig a la violència masclista

Sant Andreu de la Barca mostrarà en diversos actes el seu rebuig a la violència masclista

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca i el regidor d’Igualtat, Rubén Castro han presentat les activitats previstes entorn al Dia contra la violència masclista

Les activitats comencen el dissabte 20 de novembre, amb la projecció del curtmetratge documental guanyador d’un premi Goya “El Proxeneta. Paso corto, mala Leche”, de Mabel Lozano. Per assistir caldrà reserva prèvia a través de www.sabarca.cat.

Diumenge 21 de novembre la Plataforma per la Igualtat de Sant Andreu de la Barca organitza l’acte “Nos queremos libres”, amb actuacions reivindicatives contra el terrorisme masclista.

El 23 de novembre tindrà lloc la xerrada “Què és el bontracte i quins són els seus beneficis?”, a càrrec de la sexòloga i presidenta de la Federación Espanyola de Sociedades de Sexología, que es podrà veure a través de l’Escola d’Igualtat de Sant Andreu de la Barca.

Dijous 25 de novembre s’organitzarà la Fira del bontracte, una tarda de tallers i activitats gratuïtes per a tota la família per promoure la igualtat. Hi podrem trobar una carpa de recursos, un taller de disseny de xapes o de serigrafia de bosses, exposicions de les associacions de dones i molt més.

Com a cloenda, el 28 de novembre, el Teatre Núria Espert acollirà l’espectacle ¡Silencio! de Sergio Barroso i Coco García, una història de maltractament explicada a través de la música, la dansa, la poesia i el teatre.