98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat local / Sant Andreu de la Barca mostra l’Orgull

Sant Andreu de la Barca mostra l’Orgull

Ràdio Sant Andreu us ofereix un ampli reportatge de la celebració de l’acte central del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ a Sant Andreu de la Barca.

L’Agrupació de Joves amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca han celebrat l’acte central del DIA DE L’ORGULL. Una rua amb inici i final a l’Esplanada del Mercat Setmanal, amb animació musical amb PD Pachas ha donat el tret de sortida de l’acte que ha comptat també amb la lectura del manifest en suport al col·lectiu LGTBIQ+ i fi de festa amb un Drag Show i sopar amb les drags Astrabomb, Cayetana Cállate, El Pillo Martillo, Emily Ghost, Kika Superputa i Dvine.

 

 

 

 

La Colla de Diables i el seu grup de percussió, els Castellers de l’Adroc i els gegantons Cagacalces i l’Ètnia també han participat en l’acte central del Dia de l’Orgull a Sant Andreu de la Barca.

MANIFEST SUPORT DIA DE L’ORGULL

 

 

 

Un any més, Sant Andreu de la Barca ha mostrat el seu ORGULL i el suport al col·lectiu LGTBIQ+, després d’un mes d’activitats com l’exposició “La diversidad a través de nuestra història. Referentes LGTBI del sigle XX en España”, la projecció del documental “Com et deies abans?, l’espectacle de contes “Tots nosaltres”, la presentació del llibre “Estimat idiota” de Cristian Olivé o la penjada institucional de la pancarta en suport al col·lectiu LGTBI.