98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca mostra el seu rebuig a la LGTBIfòbia

Sant Andreu de la Barca mostra el seu rebuig a la LGTBIfòbia

En motiu del Dia Internacional contra la LGBTI-FÒBIA s’han dut a terme accions a Sant Andreu de la Barca  amb  una carpa informativa a la plaça Federico García Lorca i la pintada de cinc bancs de la plaça amb els colors de la bandera LGTBI.

L’alcalde Marc Giribet i la regidora de Feminismes han valorat a Ràdio Sant Andreu, l’acció realitzada. Giribet, ha recordat, “hem volgut pintar els bancs a la plaça Federico García Lorca, pel simbolisme de fer-ho en aquesta plaça perquè porta el nom d’aquest poeta, que formava part d’aquest col·lectiu i va ser perseguit per la seva orientació sexual”. L’alcalde ha assenyalat que s’ha de normalitzar “que la gent estimi a qui vulgui estimar i per tant el govern demostra que té un ferm compromís amb la igualtat de tots els col·lectius. Pensin el que pensin, tinguin el color de pell que tinguin, parlin l’idioma que parlin o sigui quina sigui la seva orientació sexual. Sant Andreu és una ciutat diversa i hem d’avançar en els drets de que totes les persones”.

Per la seva banda la regidora de Feminismes, Isabel Marcos ha destacat que amb aquests actes “estem donant visibilitat a aquest col·lectiu per insistir que té els mateixos drets que tots els altres.”