98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca estrena el primer Bicibox, l’aparcament gratuït de bicicletes i patinets

Sant Andreu de la Barca estrena el primer Bicibox, l’aparcament gratuït de bicicletes i patinets

El Bicibox és una xarxa pública d’aparcaments gratuïts i segurs per a bicicletes i patinets que es troba distribuïda pels diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.  L’objectiu de l’AMB és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà per a la mobilitat quotidiana.

Els aparcaments Bicibox ofereixen un espai protegit per la seva bicicleta o patinet durant un període màxim de 48h entre setmana i 72h els caps de setmana.

La primera estació de Bicibox a Sant Andreu de la Barca s’ha instal·lat a prop del Complex Esportiu L’11, l’escola Àngel Guimerà i L’Institut Sant Andreu.

L’alcalde Marc Giribet i el director de Mobilitat de l’AMB Joan Maria Bigas han estat present  la posada en marxa del primer Bicibox a la ciutat.

Amb Sant Andreu de la Barca, ja són 30 municipis de l’Àrea Metropolitana que disposen d’aquest servei amb més 200 estacionaments com el que s’ha instal·lat a a Sant Andreu de la Barca

El Bicibox és un sistema gratuït  les primeres 48 hores.