98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca es prepara per la celebració de la Diada.

Sant Andreu de la Barca es prepara per la celebració de la Diada.

Diversos actes programats entre els dies 10 i 11 de setembre.

diada
Sant Andreu de la Barca celebrarà, com és tradicional, la Diada Nacional de Catalunya, amb un conjunt d’activitats que ocuparan els dies 10 i 11 de setembre.

Les activitats institucionals s’iniciaran el dimarts 10 de setembre, a partir de les 22 hores a la plaça de l’Església amb havaneres i rom cremat amb el grup Xarxa.

A la mateixa hora, les 22 h, l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Andreu ha organitzat una marxa de torxes per la independència que sortirà de l’Ermita del Palau. Allà també es llegirà un manifest.

Tot seguit, a les 12 de la nit,  a la plaça de l’Església, es realitzarà l’acte unitari. Un cop toquin les campanes i ens indiquin que ja s’ha iniciat l’11 de setembre, es llegirà el manifest a càrrec de Cándido Fernández, president del Consell de Ciutat de Sant Andreu de la Barca.

A continuació, s’enlairarà la senyera per part d’escaladors del Centre Excursionista Pi Tallat, es cantarà l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, i actuaran l’Andreu i la Quimeta, els gegants de Sant Andreu de la Barca.

A les 12 hores del dimecres 11 de setembre les iniciatives continuen a la plaça de l’Onze de Setembre i ho faran amb sardanes amb la Cobla Contemporània.

A les 13 hores, es celebrarà l’ofrena floral d’homenatge a la figura de Rafael Casanova a la mateixa plaça amb la participació d’entitats i associacions polítiques, socials i culturals del municipi.

.