98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / “Sant Andreu de la Barca és la teva botiga”, tot a punt per la Campanya de Nadal a Sant Andreu de la Barca

“Sant Andreu de la Barca és la teva botiga”, tot a punt per la Campanya de Nadal a Sant Andreu de la Barca

Amb aquest eslògan es vol impulsar el comerç de la ciutat i també gaudir del Nadal amb tot un seguit de propostes culturals i comercials per viure l’esperit nadalenc.
La campanya repartirà 15.000 euros en vals de compra als comerços locals.

Actuacions al carrer, la Fira de Nadal, espectacles de cagatió en diversos barris, el Fira Juga, l’exposició de pessebres, la nit  de Cap d’Any, la pista de gel, l’arribada dels Reis d’Orient i el gran sorteig dels premis de la campanya el 4 de gener al teatre Núria Espert formen part de les activitats previstes.

L’alcaldessa Ana Alba ha presentat els actes de la campanya al costat dels regidors de Comerç i Cultura, Juan Pérez i Juan Pablo Beas, a més del president de l’ACSSAB, Frederic Cardús.

Un dels principals atractius d’enguany és la pista de gel que s’ha instal·lat a la plaça de Federico García Lorca. Els clients dels comerços locals en fer les seves compres reben un val descompte de 2 euros per poder utilitzar la pista.