98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca diu no a la violència envers les dones

Sant Andreu de la Barca diu no a la violència envers les dones

Del 18 al 25 de novembre s’ha programat diverses activitats pel Dia Internacional per a la elimininació de la violència envers les dones.

cartell contra violenciaEl dilluns 25 de novembre a les 18.00h  coincidint amb el Dia Internacional per a la eliminació de la violència envers les dones es farà la’cte central a la Sala d’Acte a les Escoles Velles.

L’acte presidit per la  Regidora de Polítiques d’Igualtat,Maite Ortega, començarà amb la  lectura del manifest en contra de la violència de gènere.
També es realitzarà un  cinefòrum sobre la pel·lícula “Luisa no esta en casa” (durada 20’) finalista en el festival de Venècia, de la directora Celia Rico i es repartiran llaços liles i mocadors.

L’acte compta amb la col·laboració Ass. Dones del Palau i Ass. Dones Independents estarà presentat per  Marta Selva Masoliver, llicenciada en Història Moderna i Contemporània  perla UAB.

Durant la setmana del 18 al 25 de novembre es faran campanyes als instituts de SAB es passaran unes octavetes informatives:“Implica’t contra la violència masclista” perquè puguin reflexionar en: Què és la violència masclista… i jo, què puc fer? Amb l’informació i recursos disponibles.

 Participar en la campanya Talla Ja! espai web amb imatges i missatges contra la violència masclista obert a tothom que vulgui participar,promogut pel Baix Llobregat contra la violència masclista.
Espai web: www.elbaixllobregat.net/tallaja, o bé, TALLA JA!

El diumenge 24 de novembre “I MARXA EL BAIX LLOBREGAT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.
Diferents municipis del Baix Llobregat realitzaran diferents recorreguts caminant diferents RUTES fins arribar al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat a les 12h.
Segons es va arribant al Parc s’aniran guarnint els arbres de la platanera amb Llaçades de color lila.
A les 12.00h.Lectura del manifest a càrrec de Ció Lerma, guanyadora de la darrera edició del premi Literari delta.
Tots els participants aniran amb un mocador lila amb logo violència.
Es tancarà l’acte amb l’Escola Municipal de Música del Papiol.