98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Sant Andreu de la Barca coproduirà l’obra ‘Maria Rosa’ d’Àngel Guimerà amb el Teatre Nacional de Catalunya

Sant Andreu de la Barca coproduirà l’obra ‘Maria Rosa’ d’Àngel Guimerà amb el Teatre Nacional de Catalunya

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas,  ha comentat l’acord al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca coproduirà amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) l’obra de teatre Maria Rosa, dirigida per Carlota Subirós, una de les obres referència de la literatura i de la cultura catalanes.

La iniciativa la impulsa el grup Teatres en Xarxa, que integren set teatres municipals de la província de Barcelona i de la que forma part el Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

Teatres en Xarxa està format pels equipaments culturals de Sant Andreu de la Barca, de Sant Joan Despí, de Tordera, de Barberà del Vallès, el Prat de Llobregat, el Vendrell i Sant Boi de Llobregat i té com a finalitat descentralitzar la cultura i portar propostes artístiques de qualitat a municipis de l’entorn de Barcelona.

Maria Rosa s’estrenarà el 20 de gener al TNC i posteriorment girarà pels teatres dels municipis que participen en la iniciativa. A Sant Andreu de la Barca arribarà el dissabte 19 de març en el marc de la temporada d’hivern.