98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca commemora els 45 anys d’Ajuntaments Democràtics

Sant Andreu de la Barca commemora els 45 anys d’Ajuntaments Democràtics

L’acte celebrat al Teatre Núria Espert ha reunit per primera vegada als cinc alcaldes de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca Manuel Salmerón Salas (alcalde els anys 1979-1984), Juan Antonio Sánchez Vicente, (1984-1995) M. Enric Llorca i Ibáñez (1995-2021). Ana Alba (2021-2023) i Marc Giribet (2023-).

L’alcalde Marc Giribet ha conversat amb el conseller de Recerca i Universitats, i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal.

Abans, Eduard Rivas, president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde d’Esparraguera i Jaume Oliveras, vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde del Masnou han parlat de la política municipal i de com s’imaginen els ajuntaments dels pròxims 25 anys.

Un vídeo amb la participació dels quatre alcaldes i alcaldessa dels darrers 45 anys a Sant Andreu de la Barca ha permès conèixer els projectes i el llegat de cadascun d’ells al capdavant del consistori santandreuenc.

 

La presentadora Elisenda Roca ha conduït l’acte i ha comptat amb la presència del barquer Andreu. A la finalització de l’acte s’ha lliurat una reedició del còmic amb la història de Sant Andreu de la Barca.