98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca celebra l’homenatge a la gent gran

Sant Andreu de la Barca celebra l’homenatge a la gent gran

L’acte celebrat al poliesportiu Josep Pla ha comptat amb gairebé un miler d’assistents i s’ha recuperat el dinar, dos anys després, per la pandèmia de la Covid-19.

L’alcaldessa Ana Alba i els regidors del consistori han donat la benvinguda al públic assistent al dinar que ha finalitzat amb el ball de l’orquestra Màgic.

L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per l’assistència i ha agraït a la gent gran de Sant Andreu de la Barca la seva lluita, sobretot durant els darrers dos anys per la pandèmia. Ana Alba ha volgut donar un missatge a la gent gran “Que estiguin estant al nostre costat perquè els necessitem per construir el futur”.  Per la seva banda Irene Cabrera, regidora de Gent Gran ha volgut recordarque la gent gran “estiguin actives i no deixin de fer coses.”  Ha puntualitzat que “Ser gran no vol dir no tenir valor, i esperem que l’experiència sigui el valor més gran que la gent jove puguem agafar d’ells i ho tinguem com un valor afegit”.

En l’acte d’homenatge de la gent gran celebrat al poliesportiu Josep Pla s’ha volgut fer el lliurament de dues plaques commemoratives a dues persones per la seva trajectòria. Enguany han estat Ricardo Fuentes i María Olaya que han rebut el reconeixement amb molt d’orgull i emoció.

Malgrat les altes temperatures del cap de setmana s’ha pogut celebrar el dinar d’homenatge a la gent gran al poliesportiu Josep Pla amb gairebé un miler d’assistents.