98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca celebra la Diada de Sant Jordi amb les associacions i entitats

Sant Andreu de la Barca celebra la Diada de Sant Jordi amb les associacions i entitats

Un any més, Sant Andreu de la Barca ha celebrat la diada de Sant Jordi amb una mostra de les entitats culturals i socials del municipi a la plaça de la Font de la Roda. També, com és tradicional, s’ha organitzat també, en el marc d’aquesta diada, la 24 edició de la trobada de Puntaires.

Durant el matí, les diferents entitats presents an fet diveres activitats, com una xocolatada, diversos tallers per a nenes i nens, el ball de Gegants Andreu i Quimeta, els gegantons i un taller dels Castellers de l’Adroc.

La Cobla Ciutat de Terrassa  ha participat de l’acte de Sant Jordi, com també ho han fet l’Agrupació Cultural Aigüestoses, AV La Plana, AV La Solana, Bosc de Somnis, Casal de la Gent Gran Ma Aurèlia Capmany, Castellers de l’Adroc, Centro Cultural Andaluz, Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca, Esplai Pingüí, Hermandad Nuestra Señora Virgen del Rocío, Penya Barcelonista, Plataforma per la Igualtat, Protecció Civil i Societat El Casino.