98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca aprova una declaració institucional de rebuig als atemptats de París

Sant Andreu de la Barca aprova una declaració institucional de rebuig als atemptats de París

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat una declaració institucional de rebuig als atemptats d’aquesta matinada de dissabte a París. El consistori vol traslladar d’aquesta manera la seva solidaritat a la societat francesa i mostrar el seu ferm rebuig a qualsevol tipus de violència.

atemptats parísEl consistori ha convocat aquest migdia una concentració silenciosa a les portes de l’Ajuntament, on les banderes estan a mig pal mostrant el rebuig als atemptats de París

Aquesta és la declaració aprovada:

Sant Andreu de la Barca condemna els atemptats de París i rebutja qualsevol tipus de violència

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca condemna de manera ferma i contundent els atemptats perpetrats aquesta matinada a París, que han acabat de moment amb la vida de 128 persones i han ferit de gravetat a desenes de persones. El consistori vol mostrar el seu rebuig a qualsevol tipus de violència i defensar el dret a la llibertat dels éssers humans.

Arran dels fets dramàtics succeïts a la capital francesa, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol traslladar a tota la societat la seva més ferma condemna davant de qualsevol tipus d’atac terrorista o de violència, transmetre a les famílies de les víctimes i a la societat francesa la nostra solidaritat i el nostre condol i renovar el compromís municipal per impulsar actuacions de sensibilització, prevenció i educació per acabar amb la violència i fer una societat més justa.

Per dilluns s’ha convocat una nova acció de condemna, a les 12 hores a les portes del consistori.