98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca amb els Drets dels Infants

Sant Andreu de la Barca amb els Drets dels Infants

L’avinguda Constitució ha estat l’escenari de la celebració dels 25 anys de la Declaració Universal dels Drets dels Infants.
Aquest any la celebració ha canviat d’escenari i s’ha traslladat a l’avinguda constitució per reivindicar el dret al lleure entre els infants.

Escolta el reportatge

FESTA DRETS INFANTS SAB  2014- 01

 

El 20 de Novembre de l’any 1989 a Suïssa, l’Organització de les Nacions Unides (O.N.U.) va aprovar la Declaració Universal dels Drets de la Infància (D.U.D.I.).

Ara fa 25 anys d’aquella declaració i per aquest motiu l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’Esplai Pingüí han celebrat  aquesta efemèride  amb vàries activitats  a l’Avinguda Constitució entre l’escola JJ Ortiz i Can Salvi.

Una de les activitats més destaca ha estat la pintada d’un mural commemoratiu del 25è aniversari dels Drets dels Infants que quedarà exposat de forma permament.
A més  s’ha realitzat tallers de maquillatge i  manualitats, jocs gegants,  circuit de bicis i patinet, jocs esportius, inflables, la lectura d’un manifest per reivindicar els drets i un fi de festa amb  l’animació de Carles Cuberes.