98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca acull les jornades de les unitats canines de policies d’Espanya

Sant Andreu de la Barca acull les jornades de les unitats canines de policies d’Espanya

El Teatre Núria Espert acull les jornades centrades sobretot en la detecció de substàncies estupefaents.

Un centenar d’agents participa d’aquesta iniciativa, que té dues parts, una teòrica, que es fa als matins al Teatre Núria Espert, i una altra pràctica, que es fa a les tardes i a punts indeterminats de la ciutat.

Les jornades se celebren sota la presidència de Javier Gómez president de l’Asociación de Guías Caninos Policías Locales i caporal de la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

Els instructors que donen les classes pertanyen, entre d’altres, a les policies locals d’Estepona, Gijón, Barcelona o Cadis, a més de Sant Andreu de la Barca.

A les jornades participen diversos cossos com ara policies locals, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Agents Rurals.

L’alcaldessa Anna Alba acompanyada del regidor de Seguretat Juan Pablo Beas i l’Inspector en cap de la Policia Local, Jordi Bernat han estat presents a l’acte inaugural de les jornades.

La Policia Local d’Amposta ha fet un reconeixement amb la Medalla d’honor al mèrit de bronze al president l’Asociación de Guías Caninos Policías Locales d’Espanya per la seva implicació i la posada en marxa de la unitat canina de la Policia Local d’Amposta.