98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca acull la presentació del projecte ‘Fem Xarxa Fem Empresa’

Sant Andreu de la Barca acull la presentació del projecte ‘Fem Xarxa Fem Empresa’

El programa ‘FEM XARXA, FEM EMPRESA’ es marca com a objectiu formar i acompanyar empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat.
La presentació es farà el dijous 3 de novembre a les 18h a Les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca.
Juan Pérez regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu aquest projecte.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

fem xarxa fem empresa ‘FEM XARXA, FEM EMPRESA’  hi participen els ajuntaments d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires, a més del de Sant Andreu de la Barca.

Els set ajuntaments del Baix Llobregat nord uneixen esforços per dinamitzar l’esperit emprenedor de la comarca, educar emocionalment els emprenedors i acompanyar els empresaris perquè desenvolupin el seu talent i el seu potencial a través d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

El programa preveu un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, i pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, presidirà l’acte de presentació del projecte el pròxim dijous 3 d’octubre a les 18 hores.