98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca acull el sopar benèfic de La Asociación de amistad Hispano Mozambiqueña

Sant Andreu de la Barca acull el sopar benèfic de La Asociación de amistad Hispano Mozambiqueña

Aquest dissabte es farà a El Palau Vell Restaurant, el sopar solidari de gala Estrellas en el cielo por Mozambique. Es tracta d’un acte organitzat per La Associación de Amistad Hispano Mozambiqueña.

El president de l’associació  Enric Llorca i el responsable de projectes Felipe del Val han donat detalls a Ràdio Sant Andreu del sopar benèfic i també de l’associació que comta amb tres línees molt marcades;

1-Projecte de sanejament i potabilització de l’aigua

2.Projectes per l’empoderament de la dona a Moçambic

3-Projectes per formar als metges locals de Moçambic.

Moçambic  depen molt dels ajuts externs i és un dels països més pobres del món amb una esperança de vida de 61 anys.

Al sopar es presentaran els objectius principals de La Associación de Amistad Hispano Mozambiqueña a més de la subhasta d’una obra de l’artista moçambiquès Lívio de Moraes i  la presentació de les obres de l’escriptor local Evilasio Moya.

La Associación de Amistad Hispano Mozambiqueña es va crear al setembre de 2023 i es troba buscant finançament i ajuts per dur a terme els pojectes previstos. Aquest 2024 han signat un acord amb L’Associació  Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, CAMFiC  amb l’objectiu d’impulsar iniciatives conjuntes per millorar la salut i el benestar de les persones que habiten en zones en risc d’exclusió social a Moçambic.