98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca s’incorporarà a la zona 1 del transport metropolità a partir del 2019

Sant Andreu de la Barca s’incorporarà a la zona 1 del transport metropolità a partir del 2019

TARGETA ZONA 1A partir de l’1 de gener de 2019, Sant Andreu de la Barca formarà part de la primera corona de transport metropolità, una mesura que suposarà una reducció important del cost dels viatges que han de pagar els usuaris. La mesura ja l’ha aprovat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i ara resta el vistiplau de la Generalitat.

Sant Andreu de la Barca és una de les 18 ciutats que a partir del primer dia de 2019 s’incorporaran a la zona 1, que sumarà 36 municipis.

D’aquesta manera, un usuari de Sant Andreu es podrà moure per aquests 36 municipis de l’entorn de Barcelona amb un títol de transport d’una zona.

 

L’entrada en vigor de la mesura suposa l’equiparació dels 36 municipis que a partir d’ara formaran part d’aquesta primera corona. Una de les mesures contemplades és l’aplicació d’un tribut metropolità, que els ciutadans de les localitats de la primera corona ja pagaven, que suposa un recurs de l’AMB per finançar els seus serveis prestats en la Metròpolis Barcelona.