98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Sant Andreu de la Barca es prepara per la celebració de la Diada

Sant Andreu de la Barca es prepara per la celebració de la Diada

Diversos actes serviran  per celebrar l’11 de setembre a a ciutat.

campanar diada

Els actes previstos per la celebració de la Diada a Sant Andreu de la Barca començaran el diumenge 10 de setembre a les 22.00h amb l’acte  a la plaça de l’Església amb les havaneres i rom cremat amb el grup L’Espingari amb la participació de l’Agrupació Cultural Aigüestoses,  l’enlairament de la senyera, a càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat.

L’acte també inclourà la cantada popular d’Els Segadors, amb la col·laboració de la Coral Ferran Sors i el Ball amb els gegants Andreu i Quimeta, de l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

El mateix dissabte  l’Assemblea  Nacional de  Catalana de Sant Andreu  organitza la 5a Marxa de Torxes  amb inici a les 22h a l’ Ermita del Palau.

11 SETEMBRE SANT ANDREU BARCA

Els actes del dilluns  11 de setembre finalitzaran amb la tradicional ofrena floral d’homenatge a la figura de Rafael Casanova a la plaça Onze de setembre a les 13.00h,  amb la participació d’entitats i associacions polítiques, socials i culturals de la ciutat i la ballada de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània.

Per la seva banda com ja és habitual, ERC-SAB farà el seu homenatge, l’11 de setembre, a Joan Lladó i Caus a les 11.00h al Passeig del Parlament de Catalunya, al costat de l’estació dels FGC.