98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca estrena la remodelada piscina de Can Salvi

Sant Andreu de la Barca estrena la remodelada piscina de Can Salvi

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca estrena  la remodelada piscina de Can Salvi, que millora les seves instal·lacions per adaptar-se a les necessitats dels ciutadans.

Piscina Can Salvi Sant Andreu Barca 01Les obres que s’han fet han comptat amb un pressupost de 150.000 euros i han suposat la reducció de la profunditat de la piscina, l’ampliació de la zona de platja i la millora de les instal·lacions.

La piscina incrementa la zona de gespa, incorpora una zona de picnic i comptarà amb servei de restauració.

Un dels aspectes destacats de la remodelació és la reducció de la fondària de la piscina, que passa dels 3,50 metres de profunditat a una fondària que va de 1,10 metres a 1,50 metres.

Amb la reducció de la profunditat de la piscina es pretén, a més d’adaptar-se a la tendència actual, facilitar que els usuaris puguin fer servir tota la superfície i que no es produeixin aglomeracions a una part de la instal·lació.

Amb la finalitat d’adaptar la instal·lació per poder fer activitats a la nit s’ha millorat el sistema d’il·luminació. Els treballs de millora s’han completat amb la renovació del paviment que envolta la piscina per un que rellisqui menys per incrementar la seguretat dels banyistes i adaptar els canals de recollida d’aigua.