98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Servei Local de Català – Sant Andreu de la Barca comença la 15a edició del Voluntariat per la Llengua

Servei Local de Català – Sant Andreu de la Barca comença la 15a edició del Voluntariat per la Llengua

La responsable del Servei Local de Català, Rosa Monforte ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu l’inici de la nova edició del Voluntariat per la Llengua a Sant Andreu de la Barca.


reg1001393_img1_11-01-2017_13-18-18El Voluntariat per la Llengua consisteix a posar en contacte una persona que parla català amb una altra que l’està aprenent o que té poques oportunitats de parlar-lo a fi que s’hi llanci i incorpori l’ús del català de manera habitual en les converses.

Des del 2003 hi han participat a Sant Andreu de la Barca al voltant de 800 persones.

Si voleu participar ajudant les persones que estan aprenent català i comencen a parlar-lo o les persones que volen millorar la seva expressió oral en català i voleu fer de voluntaris o per altra banda si necessiteu algú que us ajudi a millorar el vostre nivell de català i voleu participar-hi com a aprenents, ara és el moment i podeu demanar informació al Servei Local de Català ubicat a Les Escoles Velles.

Fins al 23 de febrer podeu adreçar-vos al Servei Local de Català per donar les vostres dades i inscriure-us en l’edició del 2017.

Només cal que tingueu disponibles 10 hores del vostre temps, repartides en 1 hora setmanal per dedicar a la conversa.
Des d’aquest any existeix una nova modalitat de voluntariat, el voluntariat virtual.

Les característiques són pràcticament les mateixes amb la diferència que les converses es fan per mitjà de plataformes de videoconferència. Aquesta nova modalitat neix amb l’objectiu de facilitar la pràctica del català a persones que no poden fer un voluntariat presencial.