98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Diverses activitats serviran per celebrar el 28 de juny el Dia de l’orgull LGTBi

Diverses activitats serviran per celebrar el 28 de juny el Dia de l’orgull LGTBi

Diverses activitats serviran per celebrar el 28 de juny  el Dia de l’orgull LGTBi (lesbià, gai, transexual, bisexual i intersexual)  a Sant Andreu de la Barca.
La regidoria d’Igualtat Charo Ramirez i l’agent en Igualtat Rubén Castro han comentat les activitats previstes en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

L’objectiu és  la sensibilització contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere. Entre aquests objectius destaquen el foment al respecte i la tolerància entre la ciutadania i la supressió d’estereotips encara vigents que afecten a la imatge de persones LGTBi, i a més, facilitar la seva participació i representació en tots els àmbits.

 Cartell dia orgull lgtbi sab

Dimarts 28 de Juny de 2016

Penjada de la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament

Acte pel dia de l’Orgull LGBTi
Lloc: Teatre Núria Espert.
Hora: 19:30 h

Repartiment de polseres reivindicatives i informació contra la no-discriminació per motius d’orientació sexual.

Exposició Drets Humans i diversitat afectiva sexual i de gèneres, d’Aministia Internacional
Una exposició sobre els drets LGTBi i per la igualtat a tot el món amb imatges, cites de legislacions i declaracions de Drets Humans que et faran reflexionar.

Projecció de la pel·lícula Pride a la sala Federico Garcia Lorca.
Comèdia basada en fets reals, sobre la lluita LGTBi al Regne Unit dels anys 80. Un grup de lesbianes i gais recapta fons per a ajudar a famílies treballadores, però el sindicat no accepta els diners. Així es com el grup decideix contactar directament amb els treballadors i treballadores per unir-se per una causa comú.