98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Sant Andreu de la Barca celebra la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de Residus

Sant Andreu de la Barca celebra la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de Residus

Del 21 al 27 de novembre, l’Ajuntament ha organitzat diversos tallers i exposicions per promoure el reciclatge, fomentar la reutilització i difondre l’intercanvi.

Rpsa Maria Asencio tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat les activitats previstes en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

5e mercat segona mà Sant Andreu de la Barca - 01D’entre les activitats previstes destaca un taller de cuina creativa, el 23 de novembre a les 18 en el Centre de Recursos Associatius, contra el malbaratament alimentari on els assistents podran aprendre a preparar suculents i nutritius plats amb restes de menjar que tinguem a la nevera i que habitualment anirien a les escombraries.

En el marc de la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de residus també es farà un mercat d’intercanvi el diumenge 27 de novembre al matí  a l’avinguda constitució on també es programaran jocs d’enginy fets amb material reciclat per a un públic familiar i es promourà el consum d’aigua de l’aixeta per reduir la gran quantitat d’envasos que es genera en beure aigua d’ampolles.

Del programa també destaca l’organització d’un taller de reparació i ajustos bàsics de bicicletes que podem fer nosaltres mateixos per mantenir en forma la nostra bicicleta.

El dilluns 28 de novembre s’oferirà una exposició i la  xerrada ‘El temps a Sant Andreu de la Barca’ a la Biblioteca Aigüestoses a les 20h amb fotografies especialitzades sobre fenòmens meteorològics a la nostre ciutat realitzades per Carlos Lara de Meteosab. La xerrada i exposició està organitzada pel programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu i METEOSAB.