98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca celebra el Dia d’Andalusia amb importants novetats

Sant Andreu de la Barca celebra el Dia d’Andalusia amb importants novetats

El programa festiu s’amplia un dia i els actes es faran el cap de setmana del 24 i 25 de febrer.

270216 Celebració Dia Andalusia al Teatre Núria Espert

270216 Celebració Dia Andalusia al Teatre Núria Espert

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i les entitats andaluses celebraran el Dia d’Andalusia, que enguany arriba a la seva 20 edició.

L’alcalde Enric Llorca i el regidor de Cultura Juan Pablo Beas han presentat els actes d’aquets any que compta amb novetats destacables.

El programa festiu començarà el dissabte dia 24 de febrer a la zona de pic-nic  on s’hi instal·larà una carpa on es programarà música.

Aquest mateix dia, a les 18h, el coro de la Hermandad Virgen del Roció farà una missa rociera a l’església de Sant Andreu.

Diumenge 25 de febrer les activitats continuaran a la carpa andalusa amb música i ball i a partir de les 13h es farà un “potaje popular”, que farà el Centre Cultural Andaluz.

L’acte central tindrà lloc a partir de les 17.30 hores al Teatre Núria Espert, que serà l’escenari del Festival de Ball que organitzen les entitats locals. A partir de les 17.30 hores actuarà el coro rociero Hermandad Virgen del Rocío, l’Associació Cultural de Dansa, l’escola de danza Sonia Navarro i la secció de balls flamencs de l’Associació de Veïns (AVV) de la Plana.

A les 20 hores començarà la segona part del festival amb l’actuació del coro rociero de del Centro Cultural Andaluz, la Peña Sevillista La Giralda, la Asociación Cultural de Baile Los Amigos i la Asociación Cultural A Compás.