98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca aposta pel Green Play i els valors en la pràctica esportiva en edat escolar

Sant Andreu de la Barca aposta pel Green Play i els valors en la pràctica esportiva en edat escolar

Una conferència aquest dijous al Teatre Núria Espert i un campionat de 3×3 de basquet divendres al Complex L’11,  formen part de la promoció i divulgació del projecte Green Play que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat.

La premissa bàsica del projecte és que si es vol educar en valors, l’objectiu d’obtenir més punts que l’adversari no pot ser l’única condició per guanyar el partit; els valors positius i el comportament cívic també compten.

El projecte Green Play està cofinançat pel programa Erasmus + i busca fomentar els valors educatius positius de la pràctica esportiva en edat escolar.

Josep Maria Peralta, coordinador de l’esport escolar a ESPORTSSAB ha comentat a Ràdio Sant Andreu detalls del projecte i els valors que aporta a la competició esportiva.

peralta

El projecte Green Play està liderat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i per la seva execució ha comptat amb cinc entitats associades: Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (Finlàndia), Società Sportiva Lazio (Itàlia), Fundaçao Sporting Clube (Portugal), Sport et Citoyenneté (França) i Institut per la Ricerca Sociale (Itàlia).

Per concloure el projecte, els socis organitzen per aquest dijous 22 de novembre  una conferència final al Teatre Núria Espert a partir de les 18h per compartir i avaluar les experiències.

El dia 23 de novembre es realitzarà un partit de 3 X 3 de bàsquet al Complex L’11 a partir de les 17h  en el que participaran diferents equips de la lliga comarcal del CEBLLOB i equips participants en el projecte Green Play.