98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca acull dijous una jornada sobre joves i sexualitat

Sant Andreu de la Barca acull dijous una jornada sobre joves i sexualitat

Montserrat Tobella, regidora de Salut Pública i la Dra Francisca Molero han presentat a Ràdio Sant Andreu la jornada que se celebrarà el 4 d’abril.

Jornada Joves i Sexualitat

L’Institut El Palau i el Teatre Núria Espert acullen aquest dijous 4 d’abril una jornada on debatran temes relacionats amb la sexualitat i els joves on hi participaran destacats especialistes.

Al matí l’Institut El Palau acollirà taules rodones i tallers adreçats especialment als professionals que hi treballen directa o indirectament  amb els adolescents i joves.

Entre els participants destaquen els noms de Jaume Funes. Psicòleg, educador i periodista, la Dra. Francisca Molero, Responsable del Centre Municipal de Planificació Familiar i Orientació Sexual de Sant Andreu de la Barca (ASSIR). Codirectora del Institut de Sexologia de Barcelona i Presidenta de la “Federación Española de Sociedades de Sexología” i Glòria Jodar, Directora EAP Sant Andreu-Pallejà.

A la tarda en el Teatre Núria Espert a partir de les 16h s’han organitzat activitats  tant pels adolescents, com pels pares/mares, animant-vos també a participar en aquest darrer espai si teniu fills/es en edat adolescent.