98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca actualitzarà el cens de les empreses amb l’objectiu de potenciar les zones industrials

Sant Andreu de la Barca actualitzarà el cens de les empreses amb l’objectiu de potenciar les zones industrials

A partir d’avui dilluns un tècnic visitarà les empreses de la ciutat amb la finalitat de confeccionar el cens d’empreses i de recollir les seves característiques més significatives.

La previsió es visitar les 406 empreses que hi ha a Sant Andreu de la Barca, que donen feina a més de 6.000 treballadors.

rotonda sant andreu industrial

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es marca com a un dels seus principals objectius la promoció de les seves zones industrials, que són un dels motors econòmics de la ciutat i font de generació d’ocupació.

Amb aquesta finalitat, els darrers mesos s’han dut a terme actuacions per millorar, per exemple, el transport i les comunicacions a les zones industrials, l’aparcament o la circulació.

El següent pas es fer una radiografia de l’estat de les empreses que actualment hi ha ubicades a la ciutat, definir les seves característiques i fer un cens actualitzat.

Per dur a terme aquesta iniciativa, l’Ajuntament compta amb el suport de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que està posant en marxa projectes per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als polígons d’activitat econòmica (PAE) del territori.

Precisament una d’aquestes iniciatives és l’actualització i el manteniment de la informació de les zones industrials a l’àrea metropolitana.

Aquesta informació relativa als polígons i als seus serveis és de gran utilitat tant per als tècnics municipals com per les empreses i teixit econòmic del territori.

Font: Ajuntament Sant Andreu de la Barca