98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Rosalía, Chanel i Aitana, primers noms confirmats del Festival Dones del Baix que se celebrarà a Sant Andreu de la Barca

Rosalía, Chanel i Aitana, primers noms confirmats del Festival Dones del Baix que se celebrarà a Sant Andreu de la Barca

A l’estiu del 2024, Sant Andreu de la Barca acollirà el festival on es vol retre un homenatge a les dones artistes de la comarca.

El festival compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuts Next Generation EU – per a l’organització de festivals.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està buscant en aquests moments una ubicació idònia del festival que se celebraria el 12 de juliol de 2024.

Rosalía (Sant Esteve Sesrovires), Chanel (Olesa de Montserrat) i Aitana (Sant Climent de Llobregat) han estat els primers noms confirmats pel consistori.

L’ajuntament està sospesant tres possibles escenaris; l’esplana del mercat setmanal, Can Salvi i la Zona de les barbacoes segons ha confirmat a Ràdio Sant Andreu el regidor de Cultura Andreu Mitjans “Ens ha sorgit aquesta possibilitat de poder organitzar un grandíssim festival que ens permetrà gaudir de bona música i sobretot de poder situar el nom de Sant Andreu de la Barca al mapa“.
El regidor de Cultura ha confirmat a Ràdio Sant Andreu que en els pròxims dies s’anunciaran més noms “estem negociant amb altres artistes i de moment no podem dir més noms, però està clar que amb Rosalía, Aitana i Chanel són ja un bon reclam“.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Isabel Marcos, ha destacat “estem molt contentes de poder organitzar un festival d’aquest tipus a Sant Andreu de la Barca i de comptar amb un esdeveniment amb un accent molt feminista protagonitzat per dones empoderades”. Ha afegit que l’objectiu és “retre un homenatge a les dones artistes de la comarca que també estan triomfant en l’àmbit internacional”.

El Festival Dones del Baix també tindria presència santandreuenca amb la participació de la cantant Anna Guerrero. L’artista de Sant Andreu de la Barca ha destacat a l’emissora municipal que “es tracta d’un somni fet realitat, compartir escenari amb aquestes grans artistes”. El Festival Dones del Baix, per Anna Guerrerodemostrarà la força musical que té el Baix Llobregat”.

Alumnes de l’escola Sonia’s Dance Place de Sonia Navarro  i de l’Escola Municipal de Música i Dansa participaran de les coreografies de les artistes participants. Per a Oriol Cusó, director de l’EMMD de Sant Andreu de la Barca “es tracta d’una gran oportunitat per les nostres alumnes”.

En els pròxims dies es donaran més detalls sobre la ubicació definitiva del festival, el preu de les entrades i més noms confirmats.