98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La restauració local protagonista en la setena Ruta de la Tapa de Festa Major

La restauració local protagonista en la setena Ruta de la Tapa de Festa Major

 

Del 31 d’agost al 9 de setembre, uns 25 bars, cafeteries, restaurants i pastisseries del municipi participaran en la Ruta de la Tapa amb una gran varietat de propostes gastronòmiques entre tapes, dolços i còctels.

Clica a les fotografies per a més informació

Podreu fer el TAST els dies següents:

  • Divendres 31 d’agost de 18.00 h a 21.00 h.
  • Dissabte 1 i diumenge 2 de setembre de 12.00 h a 15.00h i de 18.00 h a 21.00 h
  • Divendres 7 de setembre en horari de 18.00 h a 21.00 h.
  • Dissabte 8 i diumenge 9 de setembre en horari de 12.00 h a 15.00 h i de 18.00 h a 21.00 h.

ruta tapa

L’Ajuntament organitzarà un concurs on els clients que degustin els tastos podran votar el millor tast de cada categoria.

 Bases de participació

A partir del dia 31 d’agost podràs dipositar la butlleta de votació a les urnes que trobaràs a cada establiment.

Fins el dia 9 de setembre a les 21.00 h estarà obert el termini per a realitzar les votacions dels millors tastos. Els tastos que siguin més votats al full de votació retallable seran els guanyadors per categories.

Els establiments comercials guanyadors seran premiats amb una pàgina de publicitat conjunta al Diari de Sant Andreu del mes de setembre, de difusió gratuïta a tots els domicilis del municipi.

Entre el públic participant de les votacions es sortejarà, per cada categoria, una degustació especial per a dues persones en l’establiment comercial guanyador.

El dia 17 de setembre es realitzarà el sorteig amb representants del món de la restauració local i a partir d’aquest dia es comunicarà el resultat als guanyadors, a través de les xarxes socials. Els guanyadors recolliran el premi a Escoles Velles.