98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El reportatge “Testimonis d’una pandèmia” de Ràdio Sant Andreu finalista dels Premis de Comunicació Local 2021

El reportatge “Testimonis d’una pandèmia” de Ràdio Sant Andreu finalista dels Premis de Comunicació Local 2021

El Jurat dels Premis de Comunicació Local ha decicit proclamar  el reportatge de Ràdio Sant Andreu  entre els tres finalistes a LA CATEGORIA DE MILLOR CONTINGUT MULTIMÈDIA/TRANSMÈDIA.

El reportatge “Testimonis d’una pandèmia”, escrit i dirigit per Jordi Milian  recull  els testimonis de com han viscut la pandèmia els professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca.  L’emissió del programa es va emetre l’11 de març de 2021 a Ràdio Sant Andreu i publicat a la pàgina web de Ràdio Sant Andreu coindicint amb el primer aniversari de l’inici de la pandèmia de la COVID-19.

2

Des de Ràdio Sant Andreu estem molt contents per estar entre els tres finalistes, però haurem d’esperar al 29 de setembre per saber el guanyadors. De moment la nominació ja és un gran premi i reconeixement a la feina feta i considerar que el reportatge va molt més enllà d’un programa de ràdio i ser finalista a la categoria de Millor Contingut Multimèdia/Transmèdia.

El president del jurat, Joan Cal ha destacat del reportatge  “el desplegament tecnològic en el àmbit d’àudio, vídeo, text i fotografia i per aquest motiu el jurat ha decidit incloure’l entre els tres finalistes a la categoria de Millor contingut multimèdia / transmèdia”

guardo-premis-comunicacio-local-300x226Els Premis de Comunicació Local 2021, organitzats per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) amb el suport de la Diputació de Barcelona estan concebuts per reconèixer els mitjans de proximitat, estimular el talent local i premiar aspectes que considerem tan essencials com la creativitat i la innovació.

El jurat dels premis ha estat presidit pel Sr. Joan Cal i del que en formaren part la Sra. Montse Abad, la Sra. Noemí Cuní, la Sra. Alba Tosquella, el Sr. Joan Maria Morros i el Sr. Pep Vilar.

Els guanyadors seran anunciats el proper dia 29 de Setembre en ocasió del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), en una gala que tindrà lloc a Granollers.

 

vacuna-covid-19-personal-sanitari-SAB-06-1 (1)

Els àudios i les fotografies del reportatge “Testimonis d’una pandèmia” fan referència a conèixer com l’equip de professionals que formen part de l’Equip d’Atenció Primària de salut han treballat de forma incansable per oferir el millor d’ells mateixos durant la pandèmia.

Atenció-Primària-Sant-Andreu-de-la-Barca-12-1

Com han viscut la pandèmia a nivell professional i personal?  Aquesta és la pregunta que ens vam plantejar inicialment, i gràcies als testimonis de persones que formen part del Centre d’Atenció Primària de Salut de Sant Andreu de la Barca vam poder copsar els seus testimonis.
Testimonis de primera mà, en representació de la resta de companys on través de les seves paraules coneixem el seu esforç, la seva lluita, però també les seves pors i les incerteses del moment.

Consultes-pediàtriques-SAB-08

Amb la pandèmia es van prioritzar les visites a domicili, i les visites telemàtiques. Un canvi  molt important de com s’havia treballat fins a aquell moment

Atenció-Primària-Sant-Andreu-de-la-Barca-08

L’11 de març coincidint amb l’estrena del reportatge es va fer un passi en el mateix centre d’atenció primària, situat a l’Av. Constitució de Sant Andreu de la Barca, davant dels professionals sanitaris que van poder escoltar plegats els testimonis dels seus companys.

presentació reportatge cap

Gràcies al treball realitzat, Ràdio Sant Andreu ha estat una de les referències informatives durant la pandèmia a Sant Andreu de la Barca, adaptant la seva programació habitual per donar cobertura del que succeïa a la ciutat.

Hem donat veu a les entitats, als sectors comercials, empresarials i aquells  col·lectius  que han estat  més afectats per la pandèmia, sense oblidar aquells aspectes culturals i esportius o les iniciatives solidàries i culturals promogudes per ciutadans.

També hem incidit en aquelles informacions que ens han traslladat els professionals sanitaris de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca, que durant  la pandèmia s’han emès diverses entrevistes, reportatges i programes especials. El reportatge “Testimonis d’una pandèmia Des de la primera línia de CAP de Sant Andreu de la Barca” és una mostra de la feina realitzada des de l’emissora municipal.

banner-jordi (2)