98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / REPORTATGE – 27 anys de passió pel Descens de Sant Andreu de la Barca

REPORTATGE – 27 anys de passió pel Descens de Sant Andreu de la Barca

Copia de 8M ESPECIAL INFORMATIU DE RÀDIO SANT ANDREU (2)

 

El segon cap de setmana de març  des de fa 28 anys Sant Andreu de la Barca es converteix en l’epicentre del Gran premi Rockshox – Gran Premi de la Diputació de Barcelona amb el suport d’EsportsSAB i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Descens 2021 Pascual Canals 03

Es tracta de la prova esportiva més important de l’any on corredors locals, nacionals i també internacionals han participat en les anteriors edicions. El públic assistent gaudeix de l’espectacularitat del circuit i dels riders.

Descens 2021 Iván Oulego 04

27 edicions disputades de manera ininterrompuda, però aquest 2021 i per primera vegada en la història, no s’ha pogut dur a terme la prova esportiva per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19 i per preservar la seguretat dels participants i el públic.

Descens 2021 - 23

Però, el Motoclub Sant Andreu ha volgut retre un homenatge i recordar  les 27 edicions disputades a Sant Andreu de la Barca. Per aquest  motiu el dilluns 8 de març al matí ens citaven al circuit per poder gaudir en directe d’un petit tast de la prova amb la participació de sis destacats  corredors locals.

Descens 2021 - 19

Aina i Adrián Gonzalez, Ignasi i Guillem Jorba, els veterans i llegendes del descens Pascuals Canals i Iván Oulego.

Els riders

 

Tot estava preparat, com  si fos un dia de cursa, però sense públic i sense la resta de centenars de participants. Sensacions estranyes, però malgrat les dificultats, el Motoclub volia, i encara que fos amb una petita exhibició, que les bicicletes baixessin un any més pel circuit de Sant Andreu de la Barca. Ràdio Sant Andreu  com cada any, no hi va faltar a la cita.