98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Declaracions de la regidora d’Urbanisme, Ana Alba de les obres properes al voltant de la zona de La roca de l’amor

Declaracions de la regidora d’Urbanisme, Ana Alba de les obres properes al voltant de la zona de La roca de l’amor

Maite Navas i Ana Alba

 

Des del 24 de maig s’estan executant obres d’urbanització a la zona de Raval de Corbera, unes obres properes a la zona on es coneix popularment com La roca de l’amor.
La regidora d’Urbanisme Ana Alba, ha destacat als mitjans de comunicació que es tracta d’una obra privada on es preveu la construcció d’habitatges i la urbanització de la zona.

Ana Alba ha comentat es millorarà la zona i la urbanització suposa l’ampliació del vial de Raval de Corbera, que passa a tenir dos sentits de circulació, i la creació d’una vorera, que facilitarà el pas dels veïns. Sobre la reducció d’una part de la roca,  la regidora ha afegit que “en el futur hi haurà un record de l’existència de la popular  roca de l’amor”.

El projecte conegut com a “Illa Verda”, que, es va presentar l’any 2007 i va ser aprovat en el plenari municipal, però la crisi econòmica de 2008 el va aturar. Ara, la constructora ha iniciat el projecte.