98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / El regidor de Promoció Econòmica,Industria i Comerç, Juan Pérez destaca a Ràdio Sant Andreu els projectes que s’estan duent a terme la regidoria

El regidor de Promoció Econòmica,Industria i Comerç, Juan Pérez destaca a Ràdio Sant Andreu els projectes que s’estan duent a terme la regidoria

L’any 2015 més de 400 persones van aconseguir trobar feina gràcies a les gestions que la regidoria de Promoció Econòmica realitzatdes de Les Escoles Velles.

Per una altre banda, un 60% dels treballadors contractats amb el Pla Avança promogut per l’Ajuntament van aconseguir un contracte fixe l’any 2015. Aquest pla s’ha convertit en referència en l’àrea metropolitana en polítiques d’ocupació.

Ara l’Ajuntament vol continuar amb aquest pla i posarà en marxa una segona edició aquest any on hi destinarà uns 100.000 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Industra i Comerç, Juan Pérez ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu els projectes que està duent a terme la seva regidoria a més d’avançar alguns detalls de la propera Fira de la Primavera.

Juan Pérez regidor Promoció Econòmica