98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Recorregut i afectacions al trànsit pel pas de la cavalcada de Reis

Recorregut i afectacions al trànsit pel pas de la cavalcada de Reis

Els Reis d’Orient, enguany arribaran a la plaça de l’Ajuntament a les 17 h, on seran rebuts per l’alcaldessa Ana Alba.

Des de la balconada del consistori es realitzaran els parlaments i el lliurament de les claus de la ciutat.

Posteriorment, la comitiva reial encapçalada per Melcior, Gaspar i Baltasar es traslladarà al barri del Palau per iniciar la cavalcada que finalitzarà al Parc de la Solana.

Els Reis estrenaran aquest any les seves tres carrosses, totalment renovades i reformades. El seguici reial estarà integrat per un total de 18 carrosses, encapçalades per l’estrella màgica que guiarà als Reis en el seu recorregut per la ciutat.

El recorregut serà el següent: Av de la Constitució, via de l’esport, ctra Barcelona, carrer de Sant Felip Nei, avinguda Guatemala i carre de Perú.

La cavalcada finalitzarà al parc de la Solana, on s’instal·larà el campament reial per recollir les darreres cartes dels infants de la ciutat.

AFECTACIONS AL TRÀNSIT

L’arribada dels Reis d’Orient causarà algunes afectacions al trànsit, amb la finalitat de facilitar el pas de Ses Majestats i que puguin anar a casa de tots els nens i les nenes a repartir il·lusió.

 

A partir de les 15 hores es tallarà la circulació entre el carrer Esport i l’avinguda de Sant Andreu, encara que es podrà transitar per l’interior de les rotondes. Es previst que es pugui restablir el trànsit cap a les 18 hores a aquest punt de la ciutat.

Durant el recorregut de la cavalcada es faran talls puntuals de trànsit.