98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / REPORTATGE – Recordem les activitats curioses i originals dels santandreuencs durant el confinament de la COVID-19

REPORTATGE – Recordem les activitats curioses i originals dels santandreuencs durant el confinament de la COVID-19

 ACTIVITATS CONFINAMENT

El confinament provocat per la pandèmia de la Covid 19 va fer que des de l’inici sorgissin diverses iniciatives per fer més suportable el fet de no poder sortir de casa.

Missatges nens nenes esplai RSA

Sessions de dj. , concerts, classes de zumba, actuacions online de la Coral Ferran Sors, felicitacions d’aniversaris confinats per part de la Policia Local i Protecció Civil, els reptes de l’Esplai Pingüí, Bosc de Somnis i entitats esportives, la celebració del Sant Jordi confinat, el recull de fotografies sobre el temps a càrrec de Meteosab o activitats esportives curioses, com la construcció d’un circuit de BMX al jardí de casa o fer una marató a l’interior d’un pis han format part de les activitats dutes a terme a Sant Andreu de la Barca.

Germans Jorba 00
També van sorgir iniciatives veïnals que organitzaven desfilades de moda, Santfermins o fins i tot bingos entre els membres de la comunitat Urbis Park 2 des dels balcons i les terrasses.

URBIS PARK 2 SANT JORDI 05
Entitats esportives i socioculturals també van aprofitar les xarxes socials per mantenir el contacte amb els seus membres oferint reptes i activitats.

coral ferran sors 20 abril
O la timbaravitalia on cada dimarts i divendres des de l’emissora municipal ha ofert la música perquè les persones de les residències de Sant Andreu de la Barca escoltessin el suport dels nens i nenes de la ciutat sortint al balcó amb els seus instruments i cantar i ballar amb les cançons que proposàvem des de la ràdio.

timbarada
Més enllà dels aplaudiments de les vuit en suport al personal sanitari i als professionals dels serveis essencials, el dia a dia del confinament ha fet que sorgissin moltes iniciatives i algunes d’elles molt curioses i molt imaginatives.
Ràdio Sant Andreu ha estat pendent durant tot aquest temps d’aquestes iniciatives. Fins i tot vam comptar amb el personatge creat per José Luis Pérez de la companyia TeatrAndreu amb el Diari d’un confinat i un confitat i el confinament en clau d’humor..