98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Recapte especial d’aliments per part de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Recapte especial d’aliments per part de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Charo Ramírez, regidora de Cooperació i solidaritat ha comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu el recapte d’aliments que organitza l’ajuntament fins aquest divendres 7 d’octubre.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

Banc Aliments Sant Andreu Barca
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza aquesta setmana un recapte especial d’aliments, que compta amb el suport de les entitats que integren el Fòrum Solidari d’Entitats de Sant Andreu de la Barca.

Les persones interessades en participar d’aquesta campanya solidària poden fer les seves aportacions a les escoles bressol, als col·legis, al casal de la gent gran i a l’Esplai Pingüí.

Els productes que es poden aportar són des d’aliments de llarga durada, com ara arròs, pasta o llet, fins productes infantils, com farinetes, o productes adreçats a persones amb intoleràncies alimentàries.

El Banc d’Aliments de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va atendre l’any passat un total de 933 persones i va repartir 38.133 quilos d’aliments i productes d’higiene de primera necessitat entre els ciutadans.