98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Nou recapte d’aliments a Sant Andreu de la Barca

Nou recapte d’aliments a Sant Andreu de la Barca

Avui divendres i demà dissabte es col·locaran tres punts de recollida de material a diferents punts de la ciutat, davant de tres supermercats.

Els punts de recollida es troben als supermercats Condis (del carrer Major), Mercadona i bonÀrea, de 10 del matí fins a les 9 del vespre.
15036398_1198435620195019_3309270821621788202_n

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza aquest cap de setmana un recapte especial de productes de primera necessitat, que compta, per primera vegada amb la col·laboració i l’ajuda dels estudiants de la ciutat.

A la iniciativa també participa una trentena de voluntaris que formen part del Fòrum Solidari d’Entitats de Sant Andreu de la Barca.

Les persones interessades en participar d’aquesta campanya solidària poden fer les seves aportacions a durant l’horari comercial dels establiments.

Els productes que es poden aportar són des d’aliments de llarga durada, com ara arròs, pasta o llet, fins productes infantils, com farinetes, o productes adreçats a persones amb intoleràncies alimentàries.

 

Al recapte d’aliments que es va fer l’any passat a Sant Andreu de la Barca es van recollir tres tones d’aliments.

El Banc d’Aliments de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va atendre l’any passat un total de 933 persones i va repartir 38.133 quilos d’aliments i productes d’higiene de primera necessitat entre els ciutadans.