98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ràdio Sant Andreu s’adhereix a la campanya ‘Què i com menjar durant el càncer’

Ràdio Sant Andreu s’adhereix a la campanya ‘Què i com menjar durant el càncer’

La campanya impulsada per la La Xarxa té com a objectiu donar pautes senzilles i pràctiques per ajudar a la gestió diària de l’alimentació durant el tractament de la malaltia.

Menjar_be_cancer.jpg_2076356197Es tracta de trenta-dues receptes elaborades per tal de poder ajudar als i les pacients afectats de càncer a atenuar els efectes secundaris més comuns que apareixen amb la malaltia i les recomanacions de diferents dietistes i nutricionistes de l’ICO que expliquen com poder-hi fer-hi front a través de pautes senzilles i pràctiques.
Així com continguts que ajuden a trencar mites sobre l’alimentació i el càncer durant el tractament oncològic. A més de consells generals i reportatges en primera persona.
A partir del 5 d’octubre a RÀDIO SANT ANDREU i també a menjardurantelcancer.cat.

El projecte és una producció de la Xarxa de Comunicació Local incorporat com a Responsabilitat Social Corporativa i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i la Universitat de Barcelona.