98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ràdio Sant Andreu finalista dels Premis de la Comunicació Local 2021

Ràdio Sant Andreu finalista dels Premis de la Comunicació Local 2021

El reportatge “Testimonis d’una pandèmia” de Ràdio Sant Andreu ha estat finalista dels Premis de Comunicació Local 2021  a la categoria de Millor Contingut Multimèdia. 

La plataforma digital Cugat Mèdia ha estat finalment la guardonada
TESTIMONIS PANDÈMIA PREMIS

El reportatge “Testimonis d’una pandèmia”, escrit i dirigit per Jordi Milian recull els testimonis de com han viscut la pandèmia els professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca. L’emissió del programa es va emetre l’11 de març de 2021 a Ràdio Sant Andreu i publicat a la pàgina web de Ràdio Sant Andreu coindicint amb el primer aniversari de l’inici de la pandèmia de la COVID-19.

El president del jurat, Joan Cal ha destacat del reportatge  “el desplegament tecnològic en el àmbit d’àudio, vídeo, text i fotografia i per aquest motiu el juratva decidir incloure’l entre els tres finalistes a la categoria de Millor contingut multimèdia / transmèdia”.

guardo-premis-comunicacio-local-300x226Els Premis de Comunicació Local 2021, organitzats per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) amb el suport de la Diputació de Barcelona estan concebuts per reconèixer els mitjans de proximitat, estimular el talent local i premiar aspectes que considerem tan essencials com la creativitat i la innovació.

El jurat dels premis ha estat presidit pel Sr. Joan Cal i del que en formaren part la Sra. Montse Abad, la Sra. Noemí Cuní, la Sra. Alba Tosquella, el Sr. Joan Maria Morros i el Sr. Pep Vilar.

Roca Umbert. Fàbrica de les Arts de Granollers ha estat l’escenari  de la Gala de lliurament dels Premis de Comunicació 2021. Acte celebrat en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya. Enguany s’hi han presentat 104 candidatures a les 7 categories. El jurat ha destacat, entre d’altres, el treball realitzat, l’alt nivell d’adaptació a les tecnologies i la capacitat que han tingut els mitjans de comunicació de proximitat, tant públics com privats, d’informar i acompanyar la ciutadania en moments complicats.

TESTIMONIS PANDÈMIA PREMIS 01

El regidor de Comunicació Juan Pablo Beas, Jordi Milian de Ràdio Sant Andreu, l’alcaldessa Ana Alba i la regudora d’Urbanisme Maite Navas en representació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

GUANYADORS PREMIS COMUNICACIÓ LOCAL 2021

Betevé, Ràdio Tordera, Canal Reus TV, ‘Operació Paki’ (TV Cardedeu), ‘Col·lectius en xarxa’ (Ràdio Premià de Mar), Cugat Mèdia i Sílvia Garcia han estat guardonats amb els Premis de Comunicació Local 2021 a les categories de mitjans (millor digital, millor ràdio i millor tele), continguts audiovisuals (vídeo, àudio i digital) i trajectòria professional.