98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ràdio Sant Andreu estrena l’espai “Escola d’Igualtat” amb l’objectiu de sensibilitzar a favor de la igualtat

Ràdio Sant Andreu estrena l’espai “Escola d’Igualtat” amb l’objectiu de sensibilitzar a favor de la igualtat

El nou espai compta amb la participació i col·laboració de la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

“Escola d’igualtat” tractarà  el tecer dimecres de mes qüestions referents a la igualtat  amb la presentació de recursos i accions.

En el primer programa s’ha abordat la violència masclista fer referència la seva definició, tipus de violènca que existeixen,  com podem prevenir determinats comportaments i com hem d’actuar davant d’ una situació de violència masclista.

Maria Mena, tècnica en Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca també ha recordat els diferents recursos existents contra la violència masclista.

L’espai “Escola d’Igualtat” s’emetrà  en la programació del programa Via Directa el tercer dimecres de  casa mes. L’emissora municipal de Sant Andreu de la Barca, fa uns anys,  ja va ser pionera en el tractament d’informacions sobre igualtat  amb l’emissió de l’espai semanal “Fem Igualtat”  (2013-2019) sobre igualtat i la presentació del programa “Iguales” amb  l’especialista en igualtat Rubén Castro.

Més recursos a https://escolaigualtat.com/