98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Ràdio Sant Andreu entrevista a Antonio Diaz, el Mago Pop

Ràdio Sant Andreu entrevista a Antonio Diaz, el Mago Pop

El conegut mag portarà el seu nou espectacle La gran ilusión al Teatre Núria Espert els dies 7 i 8 de setembre.
El programa Via Directa  de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Antonio Díaz.

 

antonio diaz

Premi Nacional de Màgia 2008, Antonio Díaz continua acumulant èxits en el seu currículum després de les representacions de La Asombrosa Historia de Mr Snow i el seu pas per la televisió a Discovery Max amb El mago Pop.

Seguidor del Mag Copperfield i Tamariz, Antonio Díaz ha renovat els espectacles de màgia adaptant-se als nous temps i nous formats.
Va ser el mag encarregat de la inauguració del Teatre Núria Espert i des de llavors ha presentat tots els seus espectacles al teatre de Sant Andreu de la Barca.

Els dies 7 i 8 de setembre presentarà l’espectacle de La gran ilusión al Teatre Núria Espert on les cartes, les grans il·lúsions i el públic són els protagonistes.

Vols comprar les entrades per veure aquest espectacle?

 

La gran ilusión, un espectacle de màgia amb aires televisius
Gran-ilusionDesprés d’El Show de Truman, una cadena de televisió de Barcelona produeix el segon reality show total de la Història: Magic Live.El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia.

Els seus familiars i amics (Josep Maria Pou, Emma Vilarasau…) són actors de prestigi que interpreten un paper a la seva vida. Des de la seva infantesa, el protagonista sent una gran obsessió pels jocs de mans i tot el món li fa creure que és un il·lusionista excepcional… però la realitat és ben diferent.

Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar Magic Live.Serà aleshores, fora del programa, on el protagonista es marqui un objectiu: fer un espectacle per demostrar a tot el món que és un gran il·lusionista.
Aquest espectacle serà La Gran Ilusión.