98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ràdio Sant Andreu amb el Ral·li Dakar 2023 amb les cròniques d’Anselmo Moya i Pep Mas

Ràdio Sant Andreu amb el Ral·li Dakar 2023 amb les cròniques d’Anselmo Moya i Pep Mas

El santandreuenc Anselm Moya participa per tercera vegada al Dakar ,que es disputa a Aràbia Saudita,  amb l’equip d’assistència i seguiment en carretera del pilot de motos martorellenc Pep Mas.

Amb l’equip FAE PEDREGÀTEAM 77, Pep Mas pilota una moto de la marca Husqvarna amb l’objectiu d’arribar el 15 de gener a Damman i completar el segon Dakar.

04-01-2022 QUARTA I DARRERA CRÒNICA

Finalitza el somni del Dakar per Anselm Moya i Pep Mas

Una lesió després d’una caiguda quan es disputava la tercera etapa del Dakar ha obligat a Pep Mas abandonar la cursa. Enguany la prova esportiva havia començat de manera molt dura i una forta caiguda ha provocat una lesió a l’espatlla i un tendó d’un dit de la mà , fet que ha obligat abandonar el Dakar 2023.  Pep Mas i Anselm Moya ja volen des d’Arabia Saudí a Catalunya.

03-01-2022 TERCERA CRÒNICA
Segona etapa superada de Pep Mas amb arriba a Alula i amb un recorregut de les de 400 km. Una etapa molt dura segons han comentat a Ràdio Sant Andreu Pep Mas i Anselm Moya.

02-01-2022 SEGONA CRÒNICA
Superada la primera etapa del DAKAR.

01-01-2023 PRIMERA CRÒNICA

Anselm Moya i Pep Mas ens comenten l’etapa pròleg amb sortida a Jiddah.

 

Pep Mas i Anselmo Moya comenten a Ràdio Sant Andreu la nova edició amb l’equip FAE PEDREGÀTEAM 77 i pilotant la moto de la marca Husqvarna amb l’objectiu d’arribar el 15 de gener a Damman i completar el segon Dakar.

Anselm Moya, company del programa Hysteria de Ràdio Sant Andreu ofereix assistència tècnica a Pep Mas. Durant la celebració de prova, Ràdio Sant Andreu compta amb les cròniques des de l’Arabia Saudita, d’Anselm Moya i Pep Mas, per tal de transmetre com es viu el Ral·li Dakar des de dins.