98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ràdio Sant Andreu agraeix als professionals del CAP la seva participació en el reportatge “Testimonis d’una pandèmia”

Ràdio Sant Andreu agraeix als professionals del CAP la seva participació en el reportatge “Testimonis d’una pandèmia”

L’emissora municipal ha lliurat una còpia del diploma que acredita el reportatge com a finalista dels Premis de la Comunicació Local 2021 en la categoria de Millor Contingut Multimèdia

Glòria Jodar (CAP) i Jordi Milian (Ràdio Sant Andreu)
El reportatge “Testimonis d’una pandèmia”, escrit i dirigit per Jordi Milian recull els testimonis de com han viscut la pandèmia els professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca.

Gràcies als testimonis de persones que formen part del Centre d’Atenció Primària vam poder copsar a través de les seves paraules; el seu esforç, la seva lluita, però també les seves pors i les incerteses del moment.
Ràdio Sant Andreu com a mostra d’agraïment per la col·laboració dels professionals del CAP ha volgut lliurar una còpia del diploma que l’acredita com a finalista dels Premis de la Comunicació Local

Glòria Jodar, directora de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca ha destacat que “ens sentim molt orgullosos i ho valorem com si fos un primer premi perquè per nosaltres aquest reportatge ha fet visible tota la feina que vam fer durant la pandèmia i ha estat possible a través de Ràdio Sant Andreu”.

En el moment de la presentació del reportatge als professionals del CAP el passat 11 de març, alguns dels professionals presents van afirmar que el reportatge havia estat terapèutic “Entre nosaltres ens anaven explicant coses, però la feina del dia a dia no ens deixava parlar massa temps”, recorda Jodar. “Va ser terapèutic perquè vam poder expressar coses que havíem experimentat i que gràcies a la confiança en el moment de fer les entrevistes, van poder sortir tots aquells sentiments que portàvem a dins“.

Una de les paraules que més es repeteix entre els entrevistats és EQUIP. La directora de L’EAP de Sant Andreu de la Barca afirma “Aquest equip sempre ha tingut el sentiment de pertinença a Sant Andreu i a treballar per la comunitat. Sempre hem estat molt units, però quan arriba una pandèmia com la que hem viscut, només podien passar dues coses i una d’elles és tenir por i que l’equip es desunís, però va succeir ser l’efecte contrari i vam estar més units que mai”

TESTIMONIS PANDÈMIA PREMIS