98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Quatre empreses de Sant Andreu de la Barca seleccionades per participar del programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona i PIMEC

Quatre empreses de Sant Andreu de la Barca seleccionades per participar del programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona i PIMEC

Montajes Hercal SL, Cogelsa, Electricitat i Automatismes Santos i Talleres Barbosa participen en el programa  que té l’objectiu de recolzar les empreses amb alt potencial de creixement.

ESCOLTA L’ÀUDIO

29602190312_4163fdf95d_z
Actiu des del 2012, el programa acompanya una cinquantena de PIMES cada edició per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, al facilitar-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la innovació, l’equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, la comercialització o la internacionalització.

Enguany s’han presentat prop de 100 candidatures al programa, de les quals s’han seleccionat 50 empreses, que són les que presenten més potencial de creixement. Entre elles han estat seleccionades 4 PIMES de Sant Andreu de la Barca per participar al programa, que són Montajes Hercal SL, Cogelsa, Electricitat i Automatismes Santos i Talleres Barbosa.

La 5a edició del programa Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC té com a objectiu de recolzar les empreses amb alt potencial de creixement.

Les empreses participants, que majoritàriament son micro i petites empreses, tindran l’oportunitat d’accedir a 37 hores de formació i altres 36 hores més d’assessorament especialitzat in company, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. Tot i així en l’inauguració van començar a conèixer-se mitjançant un taller de networking i elevator pitch.

29422076430_6ba283f42c_z

En la presentació celebrada el 15 de setembre, PIMEC va destacar que un estudi realitzat a 700 empreses ha demostrat que les que presenten un alt potencial de creixement, entès com les que tenen un creixement sostingut durant dos anys d’almenys un 20% de la xifra de negocis,  són les que tenen un major percentatge de recursos propis als seus balanços, efectuen un major volum d’exportació de vendes i inverteixen més en I+D.