98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Quarta edició del Canicross de Sant Andreu de la Barca

Quarta edició del Canicross de Sant Andreu de la Barca

El Centre Excursionista Pi Tallat organitza el 12 de gener la quarta edició del CANICROSS.

Crista Peña, presidenta de l’entitat santandreuenca ha comentat a Ràdio Sant Andreu detalls de la prova esportiva. També ha destacat la vessant solidària de la prova amb l’organització d’una caminada popular.

El canicross és un esport que consisteix a córrer juntament amb un gos que es troba unit al cos mitjançant un arnés. Per primera vegada la prova esportiva de Sant Andreu de la Barca  s’organitza en el marc de la Lliga Catalana de Canicross Popular

CANICROSS

La sortida serà el diumenge 12 de gener  al Parc de Can Presses a les 9 del matí però cal fer una inscripció prèvia a la web de l’acte http://canicross.pitallat.cat/

 

El IV Canicross Pi Tallat de Sant Andreu de la Barca és una cursa benèfica organitzada pel Centre Excursionista Pi Tallat, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, EsportsSAB i el Kanstad Sport i en el marc de la Lliga Catalana de Canicross Popular. L’objectiu d’aquesta cursa és difondre un esport universal com és el Canicross i ajudar a l’Associació per la defensa dels animals i la seva protecció SOS Ladridos de Pallejà, i en conseqüència, a tots els gossos i altres animals que resideixen a la protectora.

CANICROSS SAB 04

 

MODALITATS:

Canicross:

Prova competitiva de Canicross que s’organitza en el marc de la Lliga Catalana de Canicross Popular

Es faran diferents sortides en grups de 10 corredors amb un minut de diferencia entre una sortida i l’altre. El recorregut serà de 7 Km exclusivament per pistes forestals i corriols.

El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 1h. 30′.

Caminada:

Prova no competitiva on podreu participar amb tota la familia, només cal que inscribiu una persona per animal. Es farà una única sortida amb tots els corredors alhora, el recorregut serà de aproximadament 5 km.

Per a totes aquelles persones que s’estan iniciant, o no disposen de tot el material, aquesta serà la vostra cursa!

Serà un circuit assequible per tothom per camins i corriols sense cap dificultat tècnica.

Que li diguem caminada no vol dir que no pogueu còrrer… o sigui que si en teniu ganes podeu fer part del recorregut corrent! Us animem a participar-hi i disfrutar d’un gran dia en companyia dels vostres gossos.

El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 2 hores.

 

CANICROSS SAB 05