98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tot a punt per rebre els Reis d’Orient a Sant Andreu de la Barca

Tot a punt per rebre els Reis d’Orient a Sant Andreu de la Barca

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Andreu de la Barca diumenge 5 de gener partir de les 18.15 hores a l’esplanada del Mercat Setmanal.

El regidor de Cultura i Joventut Juan Pablo Beas ha donat detalls de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Ràdio Sant Andreu.

Arribada Reis Mags 2018 04

 

Com és tradició, els Reis Mags arribaran a l’esplanada del Mercat Setmanal, on els esperaran els nens de Sant Andreu de la Barca i les autoritats de la ciutat, encapçalades per l’alcalde, Enric Llorca, que els lliurarà la clau màgica que permet accedir a totes les cases del municipi perquè puguin deixar els regals als nens.

Arribada Reis Mags 2018 01

A l’escenari central els esperarà el mag que els crida amb l’ajut de tots els nens i nenes que hauran de dir les paraules màgiques ‘ACRAB ALED UERDNA TNAS’, perquè els mags d’Orient no s’oblidin de visitar la ciutat.

Reis Mags 2018 - 09

Posteriorment, Ses Majestats faran un passeig pels principals carrers de Sant Andreu de la Barca per saludar als nens i al parc de la Solana podran parlar amb els nens i recollir les seves cartes on els petits hauran plasmat els seus desitjos.

Arribada Reis Mags 2018 19

RECORREGUT CAVALCADA

El seguici reial anirà per l’avinguda de la Constitució, el carrer Esport, c. carretera de Barcelona, el carrer de Sant Felip Neri, l’avinguda Guatemala, el carrer Perú, fins al Parc de la Solana. En aquest punt s’instal·larà una carpa on els Mags d’Orient rebran les cartes dels nens i nenes de Sant Andreu de la Barca.