98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / NOU SERVEI – El Punt d’Orientació Digital de Sant Andreu de la Barca vol ajudar i resoldre dubtes amb els tràmits online amb l’Ajuntament

NOU SERVEI – El Punt d’Orientació Digital de Sant Andreu de la Barca vol ajudar i resoldre dubtes amb els tràmits online amb l’Ajuntament

TRÀMITS ONLINE AJUNTAMENT 01

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un nou servei. Es tracta del Punt d’Orientació Digital que ajudarà i resoldrà dubtes sobre la gestió dels tràmits en línia amb l’administració.

El regidor de Recursos Humans i Serveis Generals, Juan Pérez ha destacat que amb la posada en funcionament d’aquest servei davant de qualsevol dubte amb la gestió dels tràmits digitals, el ciutadà rebrà tres possibilitats d’ajut; a través d’un correu electrònic, un telèfon o demanant cita.

Pérez també ha destacat “la voluntat de fer tràmits cada vegada més simplificats i clars”.

TRÀMITS ONLINE AJUNTAMENT 02

 

Les persones interessades en accedir al servei el poden sol·licitar per telèfon (trucant al número gratuït de l’Ajuntament 900 15 19 76) o des de la pàgina web municipal (www.sabarca.cat).

El nou servei no substitueix l’atenció personalitzada presencial a l’Ajuntament encara que aquesta es fa exclusivament amb cita prèvia i es tracta de reduir com a mesura de contenció a la propagació de la Covid-19.

atencio_telefonica