98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La pujada al cim del Pi Tallat i un documental sobre el Alpamayo, centren els actes del Centre Excursionista en la Festa de Sant Andreu

La pujada al cim del Pi Tallat i un documental sobre el Alpamayo, centren els actes del Centre Excursionista en la Festa de Sant Andreu

Cristina Peña, presidenta del Centre Excursionista Pì Tallat ha comentat a Ràdio Sant Andreu les activitats que l’entitat ha organitzat aquest diumenge.

8 caminada Pi Tallat 03

 

PUJADA AL PI TALLAT Diumenge 1 de desembre
Lloc de trobada: Pl. Federico García Lorca (Al costat del Teatre Núria Espert).
Hora de trobada: 8:45 h.

És la clàssica pujada al cim del Pi Tallat que es fa cada any per la festa d’hivern. La caminada té una durada aproximada d’unes 3 hores i hi haurà un punt d’avituallament amb entrepà i beguda abans de pujar al cim.

 

Les inscripcions es faran el mateix dia abans de la sortida. 

 

PROJECCIÓ I XERRADA: ALPAMAYO. LA MUNTANYA DE LES LÍNIES MÀGIQUES

A les 20 h al Centre de Recursos Associatius (Antic Ajuntament) es projectarà el documental “Alpamayo, la muntanya de les línies màgiques”. Posteriorment es farà una xerrada amb els protagonistes del documental: Quim Bretcha i Eduard Sallent explicaran la seva experiència en primera persona i respondran les preguntes que es formulin.

L’Alpamayo, al Perú, és considerada la muntanya més bonica del món, i presenta una escalada de grau difícil.