98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Enric Llorca ”Carme Chacón va ser un exemple de dedicació a la política i de treball contra les desigualtats de les dones”

Enric Llorca ”Carme Chacón va ser un exemple de dedicació a la política i de treball contra les desigualtats de les dones”

El PSC de Sant Andreu de la Barca se suma al condol per la mort als 46 anys de l’exministra socialista

L’alcalde Enric Llorca i el primer secretari del PSC a Sant Andreu de la Barca Juan Pablo Beas han recordat la figura de la dirigent socialista.

Carme Chacon

Chacón patia una cardiopatia congénita des de ben petitat amb ‘el cor al revés’ con el definia ella mateixa, un cor que no batega més enllà de les 36 pulsacions. Tot i que era aconsellable una vida molt tranquila, no va ser impediment dedicar-se a la política on va aconseguir fer-se un nom  en la política catalana i espanyola ocupant alts càrrecs de responsabilitat.

Nascuda a Esplugues de Llobregat el 1971, Chacón  va ser regidora d ela seva ciutat i va ser una de les dirigents actvies del PSC. Ja amb el govern de Zapatero va ocupar els càrrecs de vicepresidenta del congrés i va ser la primera dona en ocupar el càrrec de ministra de defensa.