98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les proves d’accés a la universitat tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol

Les proves d’accés a la universitat tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol

El Govern i les universitats de Catalunya han acordat en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) les noves dates de celebració de les diferents proves d’accés a la universitat, en la seva convocatòria ordinària, així com les bases per a la flexibilització de l’opcionalitat en les matèries de la PAU 2020.
58e7db3a-789f-4aa1-92b3-3da2244685c8
 Sobre la flexibilització de l’opcionalitat en les matèries de la PAU 2020 es vol incidir que:

a) No és una reducció dels temaris, atès que els centres de batxillerat són autònoms en el disseny de la temporalització dels continguts i activitats d’aprenentatge.
b) No significa un canvi radical en la tipologia dels exàmens que professorat i alumnat coneixen, practiquen i esperen.
c) Qualsevol adaptació o flexibilització en la tria entre opcions, allà on n’hi hagi habitualment, no pot allargar el temps de lectura dels enunciats i, per tant, la durada de cada examen.
d) Aquesta adaptació o flexibilització no es pot fer de manera universal i homogènia en totes les 29 matèries que són objecte d’examen a Catalunya, tant per les característiques de la pròpia matèria com de la tipologia habitual de l’examen.

Pel que fa a les dates  queden supeditades a possibles canvis i noves mesures amb relació amb l’envolució del coronavirus.

 

També es modifiquen les dates d’accés a:

Més grans 25/45 anys

La Prova d’Accés a la Universitat per a més grans de 25/45 anys (inicialment fixada pel 18 i 25 d’abril) es posposa fins al juny, concretament:

  • Fase general: 20 de juny
  • Fase específica (només per als més grans de 25 anys): 27 de juny

PAP – Graus en Educació

La convocatòria ordinària de les Proves d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als Graus en Educació Infantil i en Educació Primària (que havia de celebrar-se el 25 d’abril) es programa en la data següent: divendres, 19 de juny