98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ‘Protegir-te està a les teves mans”, eslogan de la campanya del Dia Mundial de la Sida a Sant Andreu de la Barca.

‘Protegir-te està a les teves mans”, eslogan de la campanya del Dia Mundial de la Sida a Sant Andreu de la Barca.

 

cartell sida 2019Cada any alumnes dels  instituts de la ciutat participen en el concurs per triar eslogan i cartell que serveix per commemorar aquest dia.  Cristina Núñez i María Rodríguez, alumnes de 4rt d’ESO de l’institut Sant Andreu ha estat les guanyadores d’aquesta edició.

Durant tot aquest any, l’ajuntament ha organitzat diferents tallers i activitats sobre hàbits sexuals saludables adreçades als/les alumnes dels instituts i als professionals que treballen en aquest àmbit.

Aquests tallers es complementen entorn al dia 01 de desembre amb el repartiment dels pòsters de la campanya local i de preservatius en els instituts i en diferents llocs d’esbarjos als que els joves van més assíduament.

El lema de la campanya mundial d’aquest any és: Les comunitats marquen la diferència, i el que pretén és reconèixer el paper fonamental que les comunitats han desenvolupat i continuen desenvolupant en la resposta al sida a nivell local, nacional i internacional.

Es necessari que les comunitats es mobilitzin molt més amb l’objectiu de garantir que la sida continuï present en l’agenda política, que els drets humans es respectin i que els que prenen les decisions i les posen en pràctica assumeixin les seves responsabilitats.